top of page

 

 Liesbeth van Gisbergen

 

 

Liesbeth van Gisbergen, geboren in Steensel (Noord-Brabant), komt uit een muzikale familie.

Thuis werd muziek met de paplepel ingegoten. Op zondagochtend schalde de Jazz uit de collectie van haar vader door de luidsprekers maar ook andere muziekstijlen kwamen voorbij.

Als kind op de basisschool begon ze met zingen in koren en dat doet ze nog steeds. Haar eerste kennismaking met Barbershop was eind jaren tachtig, toen haar moeder, en later ook haar zus, bij the Southern Comfort Barbergals gingen zingen. Zelf is ze bij the Yellowblack Honeybees in Den Bosch gaan zingen. Toen dat koor werd opgeheven heeft Liesbeth de overstap naar Geldermalsen gemaakt, waar zij nu nog steeds zingt bij the New Harvest Singers. Hier werd zij ook sectionleader van de baritons.

Ook was zij bariton in het kwartet   “.NL ”  , waarmee ze drie keer  een podiumplaats in de Holland Harmony Conventie bereikte:  zilver  in 2009, goud in 2011 en opnieuw zilver in 2013.

In de periode 2010 – 2012 nam Liesbeth deel  aan de Holland Harmony Barbershop School en behaalde ze het Holland Harmony Dirigenten Certificaat. In hetzelfde jaar werd ze 2e dirigente van the New Harvest Singers.

Beroepsmatig was Liesbeth lange tijd actief in het basisonderwijs.
Liesbeth woont in Vught en heeft, samen met echtgenoot Jos, drie zonen:  Daan, Tom en Rik.

Dirigent / musical director  

A capella zingen in 'barbershopstyle"

bottom of page